Chứng chỉ Làm bánh
Course overview
Qualification | Cao Đẳng |
Study mode | Full-time |
Duration | 30 months |
Intakes | Tháng 1, Tháng 4, Tháng 6, Tháng 7, Tháng 8, Tháng 9 |
Tuition (Local students) | Data not available |
Tuition (Foreign students) | Data not available |
Admissions
Intakes
Fees
Tuition
- Data not available
- Local students
- Data not available
- Foreign students
Estimated cost as reported by the Institution.
Application
- Data not available
- Local students
- Data not available
- Foreign students
Student Visa
- Data not available
- Foreign students
Every effort has been made to ensure that information contained in this website is correct. Changes to any aspects of the programmes may be made from time to time due to unforeseeable circumstances beyond our control and the Institution and EasyUni reserve the right to make amendments to any information contained in this website without prior notice. The Institution and EasyUni accept no liability for any loss or damage arising from any use or misuse of or reliance on any information contained in this website.
Entry Requirements
- SPM/SPME với 3 tín chỉ trong các môn bất kì
- UEC với điểm B trong 3 môn
- Chứng chỉ Cao đẳng thực hành
- Các chứng chỉ khác tương đương
Curriculum
Môn học chính
- Đọc, Từ vựng và Ngữ pháp 1&2
- Kịch nghệ ở Anh
- Học Đọc và Viết Cơ bản
- Kỹ năng giao tiếp kinh doanh thiết yếu
- Sử dụng Máy tính
- Bahasa Kebangsaan
- vệ sinh thực phẩm
- Giới thiệu về Bakery & Pastry Skills
- Nghiên cứu Hồi giáo và đạo đức
- dinh dưỡng
- Tổ chức Nhà bếp
- Lý thuyết của làm bánh và bột
- Xưởng bánh & Lên men Sản phẩm
- Thực phẩm và đồ uống Quản lý
- Các món bánh kinh điển
- Truyền thống của Malaysia Kuih & Đồ ngọt
- Giới thiệu về Doanh nhân
- Chi phí kiểm soát Khách sạn
- Nghệ thuật làm bánh
- Kinh doanh Đương đại
- Nguyên tắc của Marketing
- Nguyên tắc quản lý
- Bánh kẹo Nghệ thuật & Bánh dịp đặc biệt
- Sô cô la & bánh kẹo
- Giới thiệu về tài chính kế toán 1
- Quản Lý Nguồn Nhân Lực
- Quy trình làm bánh
- Nhà hàng & Sản xuất đồ ngọt
- Thực tập