EasyUni logo

EasyUni Sdn Bhd

Level 17, The Bousteador No.10, Jalan PJU 7/6, Mutiara Damansara 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
4.4

(43) Google reviews

+60142521561

EasyUni Sdn Bhd

Level 17, The Bousteador No.10, Jalan PJU 7/6, Mutiara Damansara 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
4.4

(43) Google reviews

Speak to Study Advisor

Chứng chỉ ngành Nghệ thuật Ẩm thực

About

The Diploma in Culinary Arts is a specialized program aimed at developing and nurturing leaders in the culinary arts field. The programme aims to equip students with practical culinary and entrepreneurship skills. Internship program with reputable hospitality and tourism entities, government agencies, airlines, catering firms, events companies, F&B organizations, and others for genuine industry experience

Key facts

Statistics
Qualification Cao Đẳng
Study mode Full-time
Duration 2 years
Intakes Tháng 1, Tháng 4, Tháng 8
Tuition (Local students) ₫ 271635567
Tuition (Foreign students) ₫ 271635567

Subjects

  • Nghệ thuật nấu ăn

Duration

2 years

Tuition fees

Description Local students Foreign students
Tuition fee ₫ 271635567 ₫ 271635567
Miscellaneous fees Data not available Data not available
Total estimated cost of attendance ₫ 271635567 ₫ 271635567
Estimated cost per year ₫ 135817783 ₫ 135817783

Estimated cost as reported by the institution. There may be additional administrative fees. Please contact for the latest information.

Every effort has been made to ensure that information contained in this website is correct. Changes to any aspects of the programmes may be made from time to time due to unforeseeable circumstances beyond our control and the Institution and EasyUni reserve the right to make amendments to any information contained in this website without prior notice. The Institution and EasyUni accept no liability for any loss or damage arising from any use or misuse of or reliance on any information contained in this website.

Admissions

Intakes

Entry Requirements

  • SPM: 3 Cs (Gồm việc qua môn Tiếng Mã Lai)
  • UEC: 3 Bs
  • Giấy chứng nhận: Giấy chứng nhận trong các lĩnh vực có liên quan từ một trường được công nhận bởi chính phủ Malaysia
  • Những yêu cầu khác: Vui lòng tham khảo tại trường Cao đẳng quốc tế INTI  Subang

Curriculum

Năm nhất

  • Hoạt động ẩm thực
  • Kỹ năng ẩm thực
  • Kiểm soát chi phí Thực phẩm và đồ uống
  • Quản lý Thực phẩm và đồ uống
  • Vận hành Thực phẩm và đồ uống
  • Tiếng Anh trong Khách sạn 1
  • Tiếng Anh trong Khách sạn 2
  • Hệ thống thông tin
  • Giới thiệu về Công nghiệp Khách sạn
  • Kế hoạch Nhà bếp & Thiết kế
  • Bánh ngọt & Món tráng miệng

Năm hai

  • Kế toán doanh nghiệp
  • Ẩm thực ở các Châu lục
  • Điều hành dịch vụ ăn uống
  • Nguyên tắc cơ bản của Marketing
  • Ẩm thực quốc tế
  • Giám sát trong ngành công nghiệp Khách sạn
  • Giao tiếp tại Nơi làm việc
  • Chuyên nghành: Nhà bếp & Ẩm thực
  • Món ăn nguội
  • Đồ ăn nhẹ & quà vặt
  • Các món chay
  • Chuyên nghành: Làm bánh
  • Bánh mì & Làm bánh mì
  • Bánh ngọt & Trang Trí Bánh
  • Bánh kẹo
  • Thực tập

Môn học MPU

  • Dịch vụ Cộng Đồng & chương trình đồng giảng dạy
  • Tư duy phản biện để cải thiện Truyền thông / Tiếng Mã Lai A
  • Các nghiên cứu của Malaysia 2 (học sinh địa phương) / Giao tiếp bằng tiếng Mã Lai 1B (sinh viên quốc tế)
  • Kế hoạch tài chính cá nhân