EasyUni logo

EasyUni Sdn Bhd

Level 17, The Bousteador No.10, Jalan PJU 7/6, Mutiara Damansara 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
4.4

(43) Google reviews

+60142521561

EasyUni Sdn Bhd

Level 17, The Bousteador No.10, Jalan PJU 7/6, Mutiara Damansara 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
4.4

(43) Google reviews

Speak to Study Advisor

Chứng chỉ Nghệ thuật Ẩm thực

Course overview

Statistics
Qualification Cao Đẳng
Study mode Full-time
Duration 30 months
Intakes Tháng 1, Tháng 3, Tháng 5, Tháng 6, Tháng 8, Tháng 9, Tháng 11
Tuition (Local students) Data not available
Tuition (Foreign students) Data not available
Advertisement

Admissions

Intakes

Fees

Tuition

Data not available
Local students
Data not available
Foreign students

Estimated cost as reported by the Institution.

Application

Data not available
Local students
Data not available
Foreign students

Student Visa

Data not available
Foreign students

Every effort has been made to ensure that information contained in this website is correct. Changes to any aspects of the programmes may be made from time to time due to unforeseeable circumstances beyond our control and the Institution and EasyUni reserve the right to make amendments to any information contained in this website without prior notice. The Institution and EasyUni accept no liability for any loss or damage arising from any use or misuse of or reliance on any information contained in this website.

Entry Requirements

  • SPM/SPME với 3 tín chỉ trong các môn bất kì
  • UEC với điểm B trong 3 môn
  • Chứng chỉ Cao đẳng thực hành
  • Các chứng chỉ khác tương đương

Curriculum

Môn học chính

  • Đọc, Từ vựng và Ngữ pháp 1&2
  • Kịch nghệ ở Anh
  • Học Đọc và Viết Cơ bản
  • kinh doanh hiện đại
  • Giới thiệu về Khách sạn & Du lịch
  • Tổ chức Nhà bếp
  • vệ sinh thực phẩm
  • dinh dưỡng
  • Giới thiệu về kỹ năng nấu ăn
  • Lý thuyết của thực phẩm
  • Quản lý Thực phẩm và đồ uống và
  • Đồ uống
  • Quản lí nhà khi
  • Xác định và Chế biến Thịt
  • Kỹ năng giao tiếp kinh doanh thiết yếu
  • Giới thiệu về Kế toán Tài chính
  • Nguyên tắc quản lý
  • Chi phí Khách sạn và kiểm soát
  • Tư duy phê phán và sáng tạo
  • Quản Trị Nhân Sự
  • Làm bánh cơ bản
  •  Ẩm thực phương Tây cơ bản
  • Ẩm thực Malaysia
  • Ẩm thực quốc tế
  • Nâng cao Phong cách và Phục vụ bữa ăn
  • Trung cấp Làm bánh
  • Thực tập

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using this site, you acknowledge that you have read and understand our Cookie Policy , Privacy Statement and Terms & Conditions .

Maximum 6 courses for comparison!

Chat on WhatsApp

Courses selected for comparison