EasyUni logo

EasyUni Sdn Bhd

Level 17, The Bousteador No.10, Jalan PJU 7/6, Mutiara Damansara 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
4.4

(43) Google reviews

+60142521561

EasyUni Sdn Bhd

Level 17, The Bousteador No.10, Jalan PJU 7/6, Mutiara Damansara 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
4.4

(43) Google reviews

Speak to Study Advisor

Cử nhân khoa học ngành Dinh Dưỡng học

About

Immerse yourself in the dynamic world of food and nutrition, gaining an in-depth understanding of their impact on health and well-being. IMU’s Nutrition programme equips students with the expertise to become qualified nutritionists who make meaningful contributions to public health. This pioneering programme features a comprehensive curriculum that integrates fitness, nutrition, and maternal and child health, preparing graduates to promote healthier lifestyles. With IMU’s guidance, students develop a critical and contemporary understanding of the importance of nutrition and an active lifestyle, unlocking a wide range of career opportunities in food, nutrition, and healthcare-related fields.  

The lecturers in IMU’s Division of Nutrition and Dietetics are highly regarded professionals, having secured research grants, published high-impact studies, and established themselves as key opinion leaders in the field. As IMU offers the most extensive selection of healthcare programmes in Malaysia, nutrition students are fully immersed in a diverse community of healthcare professionals. This collaborative environment fosters strong peer connections, forming the foundation of an extensive professional network that benefits graduates throughout their careers.  

IMU’s innovative curriculum provides early exposure to real-world work experiences, offering hands-on learning through clinical and community-based projects. Students also have opportunities to participate in mobility programmes across clinical and community settings, further enhancing their practical skills and professional readiness for careers in nutrition.

Key facts

Statistics
Qualification Cử nhân Đại học
Study mode Full-time
Duration 3 years
Intakes Tháng 7, Tháng 9
Tuition (Local students) ₫ 772563930
Tuition (Foreign students) ₫ 814136877

Subjects

  • Kỹ thuật và khoa học thực phẩm

  • Sức khoẻ và dinh dưỡng

Duration

3 years

Tuition fees

Description Local students Foreign students
Tuition fee ₫ 772563930 ₫ 814136877
Miscellaneous fees ₫ 11548040 ₫ 34066720
Total estimated cost of attendance ₫ 784111971 ₫ 848203597
Estimated cost per year ₫ 261372581 ₫ 282736457

Miscellanous fees explained

Local students

Description Amount
Application Fee ₫ 866103-₫ 1732206
Registration Fee ₫ 1732206-₫ 7506226
Caution Deposit (refundable) ₫ 5774020-₫ 17322061

Foreign students

Description Amount
Application Fee ₫ 2887010-₫ 5485319
Registration Fee ₫ 5774020-₫ 19631669
Caution Deposit (refundable) ₫ 5774020-₫ 17322061

Estimated cost as reported by the institution. There may be additional administrative fees. Please contact for the latest information.

Every effort has been made to ensure that information contained in this website is correct. Changes to any aspects of the programmes may be made from time to time due to unforeseeable circumstances beyond our control and the Institution and EasyUni reserve the right to make amendments to any information contained in this website without prior notice. The Institution and EasyUni accept no liability for any loss or damage arising from any use or misuse of or reliance on any information contained in this website.

Admissions

Intakes

Entry Requirements

Yêu cầu nhập học cho chương trình đại học:

  • Các ứng viên phải có bản điểm của kỳ thi cao hơn, bằng tốt nghiệp, cơ sở hoặc tương đương, trong các môn học liên quan và thực hiện các chuẩn mực của IMU

Yêu cầu ngôn ngữ:

  • Điểm thi MUET với số điểm là 3 (chỉ dành cho sinh viên Malaysia)
  • Điểm IELTS 6.5
  • Sinh viên nước ngoài phải đạt điểm 7.0

Curriculum

Học kỳ 1

  • Hóa học chung
  • Sinh lý học con người
  • Hoá Hữu Cơ
  • Tính chuyên nghiệp tại Dinh dưỡng & Ăn kiêng
  • Nguyên tắc dinh dưỡng con người
  • Thống kê cho Chuyên gia Sức khỏe
  • Nghiên cứu Hồi giáo / Giáo dục Đạo đức
  • Tiếng Anh

Học kỳ 2

  • Tuổi thọ Dinh dưỡng
  • Quỹ Khoa học Thực phẩm
  • Nguyên tắc chế biến món ăn
  • Hóa sinh cơ bản
  • Văn hóa Thực phẩm & Dinh dưỡng
  • Giới thiệu về Thể thao & Tập thể dục Khoa học
  • Pengajian Malaysia
  • Bahasa Kebangsaan A / B

Học kỳ 3

  • Giới thiệu về Tâm lý học Dịch tễ học dinh dưỡng
  • Phương pháp đánh giá dinh dưỡng
  • Các chất dinh dưỡng & Metabolism
  • Di truyền truyền thông cơ bản
  • Vi sinh vật nói chung

Học kỳ 4

  • Dinh dưỡng Cộng đồng
  • Dinh dưỡng thể thao
  • Miễn dịch học dinh dưỡng
  • Phân tích các chất dinh dưỡng trong thực phẩm
  • An toàn thực phẩm và quy định Contemporary Dinh dưỡng lâm sàng Hóa sinh
  • Lựa chọn: Quản lý dịch vụ ăn uống I / Tập thể dục và Lão Hóa

Học kỳ 5

  • Dinh dưỡng Giáo dục và Truyền thông
  • Dinh dưỡng tăng cường sức khỏe
  • Dinh dưỡng, phong cách sống & không truyền bệnh mãn tính
  • Truyền thông khoa học tại Dinh dưỡng
  • Phương pháp nghiên cứu trong dinh dưỡng
  • Quản lý doanh nghiệp
  • Môn lựa chọn: Giới thiệu về Trung Y / Tập thể dục và Sinh lý học

Học kỳ 6

  • Thống kê ứng dụng cho nghiên cứu dinh dưỡng
  • Giám sát và đánh giá các chương trình dinh dưỡng
  • Dự án nghiên cứu tại Dinh dưỡng tôi
  • Quản lý tiếp thị cho nhà dinh dưỡng
  • Y học cổ truyền Trung Quốc

Học kỳ 7

  • Dự án nghiên cứu tại Dinh dưỡng II
  • Thực phẩm chức năng, dược phẩm dinh dưỡng và bổ sung
  • Các vấn đề môi trường và dinh dưỡng

Học kỳ 8

  • Thực tập công nghiệp
  • Thực tập Dinh dưỡng Cộng đồng