Chứng chỉ ngành quản trị khách sạn
About
Students who complete this Diploma in Hotel Management programme will be prepared for jobs at a supervisory level, or to continue on to the degree programme. Get ready for a thrilling future job in hospitality, or set the stage for advanced studies in this field.
Key facts
Qualification | Cao Đẳng |
Study mode | Full-time |
Duration | 2 years |
Intakes | Tháng 1, Tháng 4, Tháng 8 |
Tuition (Local students) | ₫ 250705254 |
Tuition (Foreign students) | ₫ 250705254 |
Subjects
-
Quản trị khách sạn
Duration
2 years
Tuition fees
Description | Local students | Foreign students |
---|---|---|
Tuition fee | ₫ 250705254 | ₫ 250705254 |
Miscellaneous fees | Data not available | Data not available |
Total estimated cost of attendance | ₫ 250705254 | ₫ 250705254 |
Estimated cost per year | ₫ 125352627 | ₫ 125352627 |
Estimated cost as reported by the institution. There may be additional administrative fees. Please contact for the latest information.
Every effort has been made to ensure that information contained in this website is correct. Changes to any aspects of the programmes may be made from time to time due to unforeseeable circumstances beyond our control and the Institution and EasyUni reserve the right to make amendments to any information contained in this website without prior notice. The Institution and EasyUni accept no liability for any loss or damage arising from any use or misuse of or reliance on any information contained in this website.
Admissions
Intakes
Entry Requirements
- SPM: 3 Cs
- UEC: 3 Bs
- SKM: Trình độ 3 và Qua SPM với tối thiểu 1 tín chỉ
- Giấy chứng nhận: Hoàn thành Chương trình Giấy chứng nhận
- Sijil Kolej Komuniti (Thời gian 2 năm với 60 tín chỉ): Đạt Sijil Kolej Komuniti
- Những yêu cầu khác: Trình độ tương đương khác được công nhận bởi Chính phủ Malaysia
Curriculum
Năm nhất
- Nghiên cứu về Thức uống
- Vận hành thực phẩm
- Kiểm soát chi phí Thực phẩm và đồ uống
- Quản lý Thực phẩm và đồ uống
- Vận hành Thực phẩm và đồ uống
- An toàn & Vệ sinh thực phẩm
- Nguyên tắc cơ bản của Marketing
- Tiếng Anh Khách sạn 1
- Tiếng Anh Khách sạn 2
- Hệ thống thông tin
- Giới thiệu về ngành Công nghiệp Khách sạn
- Bánh ngọt & Món tráng miệng
- Lý thuyết về thực phẩm
Năm hai
- Quản lý Chỗ ở
- Kế toán doanh nghiệp
- Kỹ năng kinh doanh
- Quản lý tổ chức sự kiện
- Quản lý Chỗ ở
- Kế toán doanh nghiệp
- Kỹ năng kinh doanh
- Quản lý tổ chức sự kiện
- Quản lý Văn phòng giao dịch
- Thực tập
- Giới thiệu về kinh doanh
- Giám sát trong ngành công nghiệp Khách sạn
- Giao tiếp tại Nơi làm việc
Môn học MPU
- Dịch vụ Cộng Đồng & Chương trình đồng giảng dạy
- Tư duy phê phán để cải thiện Truyền thông / Tiếng Mã Lai A
- Các nghiên cứu của Malaysia 2 (học sinh địa phương) / Giao tiếp bằng tiếng Mã Lai 1B (sinh viên quốc tế)
- Kế hoạch tài chính cá nhân