EasyUni logo

EasyUni Sdn Bhd

Level 17, The Bousteador No.10, Jalan PJU 7/6, Mutiara Damansara 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
4.4

(43) Google reviews

+60142521561

EasyUni Sdn Bhd

Level 17, The Bousteador No.10, Jalan PJU 7/6, Mutiara Damansara 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
4.4

(43) Google reviews

Speak to Study Advisor

Cử nhân (Danh dự) Thực phẩm và Dinh dưỡng

Key facts

Statistics
Qualification Cử nhân Đại học
Study mode Full-time
Duration 3 years
Intakes Tháng 9
Tuition (Local students) ₫ 911644274
Tuition (Foreign students) ₫ 1424136190

Subjects

  • Khoa học thuần tuý và ứng dụng

  • Kỹ thuật và khoa học thực phẩm

Advertisement

Duration

3 years

Tuition fees

Description Local students Foreign students
Tuition fee ₫ 911644274 ₫ 1424136190
Miscellaneous fees Data not available Data not available
Total estimated cost of attendance ₫ 911644274 ₫ 1424136190
Estimated cost per year ₫ 303881424 ₫ 474712063

Estimated cost as reported by the institution. There may be additional administrative fees. Please contact for the latest information.

Every effort has been made to ensure that information contained in this website is correct. Changes to any aspects of the programmes may be made from time to time due to unforeseeable circumstances beyond our control and the Institution and EasyUni reserve the right to make amendments to any information contained in this website without prior notice. The Institution and EasyUni accept no liability for any loss or damage arising from any use or misuse of or reliance on any information contained in this website.

Admissions

Intakes

Entry Requirements

  • Yêu cầu điểm A-Levels UCAS: 260
  • Điểm GCSE/ Điểm cơ bản: Toán và Tiếng Anh đạt điểm C hoặc cao hơn
  • Những chứng chỉ tương đương
  • ĐIểm IELTS yêu cầu: 6.0
  • Ứng viên Quốc tế cũng được chào đón với những yêu cầu tương tụ

 

 

Curriculum

  • Thiết kế Công nghệ Thực phẩm
  • Xã hội, lối sống và thực phẩm
  • Dinh dưỡng Thực phẩm Web
  • Kỹ năng học tập nâng cao
  • Giới thiệu về Khoa học dinh dưỡng
  • Khoa học thực phẩm
  • Phương pháp nghiên cứu
  • Ẩm thực và Truyền thông Thực phẩm
  • Tiêu chuẩn thực phẩm chất lượng
  • Dinh dưỡng trong vòng đời
  • Phát triển sản phẩm thực phẩm
  • Luận án
  • Thực hành chuyên nghiệp trong thực phẩm và dinh dưỡng
  • Thúc đẩy sức khỏe tại cộng đồng